20 julio 2013,
 1

lagunas de campillos

Cambio el recorrido religioso al de los espacios naturales. Se trata de una serie de lagunas, hasta ocho, en las cercanías de Campillos , dependiendo de las lluvias pueden tener agua o estar secas. El recorrido que propongo y que muestro en imágenes lo realizo en el mes de julio, pasa por tres de las lagunas y es un bonito recorrido en bicicleta. Partimos del colegio de San José de Campillos, en la A452, la primera laguna que me encuentro es la Redonda, a la izquierda con un pequeño observatorio, que nos permite observar y escuchar y fotografiar las aves sin que se percaten de nuestra presencia. Continuamos a a mano derecha, escondida entre matorrales la laguna de Capacete, más grande que la anterior donde predominan las fochas, continuamos y nos encontramos con la más pequeña la del Toro , en la que podemos observar desde la misma carretera a poca distancia cantidad de flamencos. Si queremos continuar nuestro recorrido en bici la carretera nos lleva a las presas del Chorro.

DSCN1590 DSCN1585

Laguna Redonda CampillosDSCN1603

Por Maria Carmen Garcia Calleja

One response on “LAGUNAS DE CAMPILLOS

  1. Niea dice:

    El passat dvdineres vaig anar a sopar amb uns companys de professif3, eren uns 12. Pre8viament havedem negociat un menfa tancat de 20€ amb el que vam quedar mes que contents no nome9s x la quantitat sinf3 tambe9 per la qualitat de la cuina, de la presentacif3 dels plats i del tracte del personal.Ens van oferir tres entrants per compartir que xonsistia en:- amanida te8bia de formatge de cabra amb maduixes.- calamars a la romana ( super frescos).- timbal de baldana, plat tedpicament tortosed qe ens va encantar tant als que erem de Tortosa con a la gent que va venir de fora. Despres vam menjar un segon plat a elegir entre:- llenguado a la salsa se bolets.- confit d’e0nec.Tant els que vam menjar un plat comL’altre els vam trobar bonedssims! Finalment en lloc de fer postre vam pactar amb l’ama del restaurant si ens podien fer un pasteds i la veritat es que ens van acceptar la proposta i el pasteds estava bonedssim. Aquest menfa ens va costar 20€/ persona i ame9s tb incloefa: pa, cafe8s i infusions, vi de la casa, aigua i cava. Realment tot un luxe, vam quedar tant satisfets que aquest proper dissabte hi tornem x dinar. Pd: ens van situar una taula gran i quadrada que va fer possible que tots ens pogue9ssim veure i xerrar tranquil-lament, vam agrair-hoPq era un sopar de feina i ens va ser mes fe0cil la conversa. A me9s la taula estava dintre del reservat del restaurant que oferia un clima edntim ideal x parlar de feina! Tot un luxe! 100% recomanable!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>